070 - 406 95 15

Loket voor Bewoners

Voor informatie, vragen & ideeën

SG Onderhoud werkt rechtstreeks met o.a. vastgoedeigenaren en VvE’s, maar wij vergeten jou als bewoner niet. Als bewoner heb je het meeste profijt van een goed onderhouden gebouw, want dat maakt wonen comfortabeler. Maar tijdens het onderhoud wil je wel weten waar je aan toe bent. Wij snappen dat. Daarom informeren we je duidelijk en is de Bewonersbox er voor vragen en ideeën.

SG Onderhoud is er ook voor jou als bewoner

Als wij aan het werk zijn, willen we dat je als bewoner zo min mogelijk hinder ervaart. Daarom communiceren we helder vooraf wat we gaan doen en zijn we ook tijdens het werk bereikbaar voor vragen.

Als bewoner mag je van ons verwachten dat we duidelijk maken:

  • wat we gaan doen;
  • op welke tijden we werken;
  • hoe lang we verwachten bezig te zijn;
  • in welke mate je rekening moet houden met geluidshinder.

Ook tijdens het werk luisteren wij graag naar je. Heb je iets te melden, wil je iets vragen? Spreek ons aan op de werkplaats of laat het ons weten via het formulier.

Bewonersbox

Heb je als bewoner een vraag, een klacht, of juist een goed idee over het onderhoud dat we (gaan) plegen aan je gebouw? Laat het weten in de Bewonersbox. Wij beantwoorden je zo snel mogelijk.

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact