070 - 406 95 15

Kozijnreparatie en -herstel

Ramen, deuren en kozijnen herstellen of vervangen

Kozijnreparatie en -herstel nodig? SG Onderhoud heeft alle specialisten in huis voor kozijnherstel, of als dat nodig is - voor vervanging van het kozijn. Wij zorgen ervoor dat ramen en deuren weer goed functioneren in een gezond kozijn dat weer jaren meekan. Bel voor kozijnreparatie en -herstel SG Onderhoud. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.

Kozijnen herstellen met SG Onderhoud

Kozijnherstel is vaak voordeliger dan kozijnrenovatie, maar soms is vervanging verstandiger dan oplappen. Wij inventariseren wat nodig is en adviseren je wat de beste oplossing voor jouw situatie is. Wij herstellen kozijnen in woningen, winkels, kantoren en appartementen voor VvE’s.

Wanneer is een kozijn toe aan herstel?

  • als er houtrot in het kozijn zit
  • als een deur of raam lastig sluit
  • als het binnen tocht of lekt via het kozijn

Tip: met goed schilderonderhoud voorkom je vaak reparaties aan je kozijnen.

SG Onderhoud heeft alles onder één dak, van onderhoud tot reparatie. Ben je benieuwd wat wij voor jouw gebouw kunnen betekenen?

Neem contact op

Ontvang onze offerte

Breng je kozijnen weer op orde met SG Onderhoud. Tegen scherpe prijzen, zonder verrassingen achteraf. Vraag vrijblijvend onze offerte aan.

Vraag je offerte aan

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact