070 - 406 95 15

Kennismaken met SG Onderhoud

Voor onderscheidend vastgoedonderhoud

Wij zijn SG Onderhoud. Opgericht in 2009 door Stef Groenendijk, uitgegroeid tot de specialist in vastgoedonderhoud voor de regio’s Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Wij onderhouden gebouwen van A tot Z; van periodiek onderhoud tot grootschalige renovatie en verduurzaming.

Alles onder één dak voor duurzaam vastgoedonderhoud

  • Onderhouden, renoveren en verduurzamen
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten en storingen
  • Eén aanspreekpunt voor opdrachtgever, leveranciers én bewoners
  • Transparante en scherpe prijzen
  • De garantie dat het goed gebeurt

Wij onderhouden ook goede doelen

SG Onderhoud sponsort verschillende goede doelen die strijden tegen ernstige ziekten en efficiënt bouwen aan de toekomst van ontwikkelingslanden. Op dit moment ondersteunen wij de volgende projecten:

Ontwikkelingssamenwerking in Kenia

Via VDT ondersteunen wij projecten die zich inzetten voor de toekomst van Kenia. Omdat kinderen de toekomst zijn, is een groot deel van de activiteiten gericht op de kinderen in Kenia.

Alpe d’HuZes

Met het ondersteunen van de actie Alpe d’HuZes willen wij een actieve bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. De sponsorgelden gaan direct naar KWF Kankerbestrijding en komen voor 100% ten goede aan de doelen die door KWF en Alpe d’HuZes zijn benoemd.

Kom langs!

Bel, mail of kom gewoon eens langs in Nootdorp voor een prettig onderhoud over onderhoud.

Neem contact op

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact