070 - 406 95 15

Ventileren

Kies voor energiezuinige ventileren

Duurzame ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat en draagt bij aan een energiezuinig gebouw, als het gebouw goed geïsoleerd is. Ventileren is het inruilen van vervuilde lucht in een gebouw voor schone lucht van buiten. Grofweg zijn er twee duurzame ventilatiesystemen: natuurlijke ventilatie en mechanische ventilatie. Bel voor ventilatie SG Onderhoud. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.

Energiezuinige ventilatie met SG Onderhoud

Voor het installeren van duurzame ventilatiesystemen werken wij samen met gespecialiseerde partners. Als er storingen zijn, helpt één van onze eigen specialisten je het op te lossen.

Ventilatie in een gebouw

Voor het duurzaam ventileren van een gebouw bestaan verschillende zuinige oplossingen:

  • MV (mechanische ventilatie)
  • Raamroosters, ventilatieroosters en luchtafvoerroosters

Hoeveel lucht je moet verversen, is afhankelijk van het gebouw. Is er veel vervuiling in de lucht? Maken er veel mensen gebruik van de ruimte? Dat kan verschillen, bijvoorbeeld voor een woning of een winkel.

Vragen over ventilatie?

Wil je meer weten over de ventilatie in je woning, winkel of appartementencomplex? Stel je vraag aan SG Onderhoud. Wij adviseren je graag.

Neem contact op

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact