070 - 406 95 15

Mutatieonderhoud

Woningen na mutatie weer netjes maken

Mutatieonderhoud is het onderhoud tussen twee verhuurperiodes in. Het perfecte moment voor onderhoud. Is de oude huurder uit de woning, dan kun je de staat controleren en heb je ook de kans om meteen kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Laat je mutatieonderhoud doen door SG Onderhoud. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.

Mutatieonderhoud met SG Onderhoud

Wij hebben alle specialisten in huis om woningen na mutatie weer netjes in orde te maken voor de volgende bewoner. Standaard doe je als verhuurder de noodzakelijke onderhoudsactiviteiten om de woning terug te brengen in goede onderhoudsstaat en het opnieuw verhuurbaar te maken.

Een verhuizing is ook dé kans om meteen kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Bijvoorbeeld in badkamers, toiletten en keukens. Of om de elektrotechnische- of verwarmingsinstallaties te vernieuwen.

Voorbeelden van mutatieonderhoud

  • Hang- en sluitwerk vervangen
  • Elektra vervangen
  • Nieuwe keuken, nieuw toilet en/of nieuwe badkamer
  • Stucen
  • Schilderen

Waarmee kunnen we je helpen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Ontvang onze offerte

Mutatieonderhoud betekent geen mutatie van onze prijzen. Die blijven transparant en scherp zoals je van ons gewend bent. Ontdek het zelf.

Vraag je offerte aan

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact