070 - 406 95 15

Complete verbouwing

Een bestaand gebouw verbouwen of renoveren

De complete verbouwing of complete renovatie van een bestaand gebouw laat je met een gerust hart over aan SG Onderhoud. Bekijk onze referenties.

Wij realiseren verbouwingen en renovaties aan:

  • Woningen
  • Winkels
  • Kantoren
  • Appartementencomplexen

Ook onder moeilijke omstandigheden zoals hoogte, een drukke stad of in een winkelcentrum. Bel voor een complete verbouwing SG Onderhoud. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.

Verbouwen met SG Onderhoud

In een verbouwing of renovatie is nauw contact belangrijk: met jou als opdrachtgever, maar ook met bewoners. Wij zijn continu betrokken bij het proces en informeren alle belanghebbenden op het juiste moment over planning, geluidsoverlast en alle andere zaken die handig zijn om te weten - en problemen voorkomen.

De voorbereiding

De verbouwing of renovatie begint met een goede inventarisatie, duidelijke afspraken en advies. Wij maken een helder ontwerp en houden rekening met de wet- en regelgeving.

De uitvoering

Als de voorbereidingen en offerte groen licht krijgen, starten wij met de uitvoering van de verbouwing of renovatie. Wij zorgen ervoor dat het volgens plan en planning gebeurt en staan garant voor het resultaat dat we samen hebben afgesproken.

Verbouwplannen? Ontvang onze offerte.

SG Onderhoud heeft alles onder één dak om jouw verbouwplannen waar te maken. Je krijgt één contactpersoon voor de complete verbouwing of renovatie. Ontvang vrijblijvend onze offerte.

Vraag je offerte aan

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact