070 - 406 95 15

Dakrenovatie

Voorkom grotere schade en hogere kosten

Dakrenovatie is een grondige vernieuwing van het dak. Vaak is dat slimmer dan meerdere jaren achter elkaar dakreparaties uitvoeren. Doe het op tijd, want het dak beschermt je gebouw en is daarmee een belangrijke pilaar in de constructie. Bel voor dakrenovatie SG Onderhoud. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt.

Dak renoveren met SG Onderhoud

Het dak renoveren is niet altijd nodig. Met goed dakonderhoud voorkom je gebreken als dakpannen die verschoven zijn en gaatjes of scheurtjes in de dakbedekking. Met dakherstel ben je dan al uit de problemen.

Wanneer moet je je dak renoveren?

Is de dakbedekking al ouder dan 20 jaar, dan kan dakrenovatie verstandig zijn. Maar nog belangrijker: het dak beschermt je gebouw tegen alle weersomstandigheden. Is het dak oud, dan kan er schimmel en rot optreden en in het ergste geval tasten die je dakconstructie aan.

Schakel ons ook in voor:

  • Isolatie van het dak
  • Plaatsen van dakkapellen en dakramen

Ontvang onze offerte

Laat je dak renoveren door SG Onderhoud. Wij hanteren scherpe prijzen, zonder verrassingen achteraf. Ontvang vrijblijvend onze offerte.

Vraag je offerte aan

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact