070 - 406 95 15

Galerij- en balkonrenovatie

Herstellen & versterken

Galerij- en balkonreparatie is nodig om te voorkomen dat deze kwetsbare constructies aan je gebouw gebreken gaan vertonen. Beginnende problemen zijn bijvoorbeeld afgebladderde verf, afbrokkelend beton of roest in de bewapening van het beton. Laat je galerijen en balkons op tijd inspecteren en repareren.

Balkonrenovatie met SG Onderhoud

Met goede balkonrenovatie herstel je het uiterlijk van balkons en galerijen én behoud je de constructie ervan.

Verzeker je gebouw van voldoende draagvermogen voor de uitstekende delen en laat ze er weer mooi uitzien. 

Voorbeelden van balkonrenovatie

Vloercoating

Wij werken met Sika-coatings of een ander hoogwaardig product om het beton van vloeren en galerijen opnieuw te coaten in een gewenste kleur. Ook vervangen wij de putten voor het afvoeren van hemelwater. Zo zien de balkon vloeren er weer als nieuw uit.

Schade aan balkons of galerijen?

Corrosie aan de wapening, aantasting door chemische stoffen, zout. Er zijn veel oorzaken van schade aan balkons of galerijen. SG Onderhoud helpt je snel met balkonherstel.

Schade aan balkons of galerijen?

Brand- of waterschade, betonrot, aantasting door chemische stoffen of zout … er zijn veel oorzaken van schade aan balkons of galerijen. Ook dan helpt SG Onderhoud je snel met balkonherstel. 

Ontvang onze offerte

Maak je balkon weer als nieuw met SG Onderhoud. Wij hanteren scherpe prijzen, zonder verrassingen achteraf. Ontvang vrijblijvend onze offerte.

Vraag je offerte aan

Stel je vraag aan SG Onderhoud

Aanhef *

Direct contact

SG Onderhoud verzorgt onderscheidend vastgoedonderhoud en duurzame renovaties voor eigenaren, beheerders en VvE’s in de regio Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Waar mogen wij je mee helpen?

070 - 406 95 15 offerte aanvragen

Onderscheidend Onderhoud
070 - 406 95 15 Contact